Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βίαια αλλαγή πληθυσμού» στην κατεχόμενη από τους Τούρκους βόρεια Συρία

Οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους, που προέρχονται από τρομοκρατικές οργανώσεις, συνεχίζουν τις επιθετικές πρακτικ...

Οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους, που προέρχονται από τρομοκρατικές οργανώσεις, συνεχίζουν τις επιθετικές πρακτικές τους εναντίον αμάχων στη βορειοδυτική επαρχία της αλ Χασάκα, γράφει το συριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sana.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sana στην Χασάκα, οι τρομοκράτες κατεδάφισαν πολλά σπίτια και δημιούργησαν οδοφράγματα στη νότια επαρχία του Ρας αλ Άιν και απήγαγαν αρκετούς νέους άνδρες με διάφορες κατηγορίες και προσχήματα.




Οι τρομοκράτες-μισθοφόροι των Τούρκων, άδειασαν πολλά σπίτια στο χωριό Ντάρνταρα στην ίδια επαρχία και έφεραν αρκετές οικογένειες των τρομοκρατών από την Τουρκία, για να στεγαστούν στα σπίτια από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους εκτοπίστηκαν με τη βία, απαγωγές και απειλές .

Ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος πολιτικές πηγές, επεσήμανε ότι έγιναν σποραδικές συγκρούσεις μεταξύ των μισθοφόρων των Τούρκων για τα κλεμμένα νοικοκυριά και την κατοχή των σπιτιών.

Οι Αμερικανοί μεταφέρουν πρόσθετες δυνάμεις στις πετρελαιοπηγές

Το πρακτορείο Sana αναφέρει ότι αμερικανικά αεροπλάνα και ελικόπτερα ‘πραγματοποίησαν έντονες πτήσεις’ επί αρκετές ώρες χθες το βράδυ και σήμερα ένα κομβόι που αποτελείται από αμερικανικές δυνάμεις με 20 στρατιωτικά οχήματα καθώς και φορτηγά βυτιοφόρα μπήκαν από το Ιράκ και κατευθύνονται στις πετρελαιοπηγές του Ντέιρ Εζ Ζορ.

Sana
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος