Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση και... Δεκάδες νέες συλλήψεις Τούρκων αξιωματικών

Σε αστυνομική επιχείρηση με έδρα την Σμύρνη, εκδόθηκαν 88 εντάλματα σύλληψης για στρατιωτικούς, εκ των οποίων οι 40 είναι εν ενεργεία. ...


Σε αστυνομική επιχείρηση με έδρα την Σμύρνη, εκδόθηκαν 88 εντάλματα σύλληψης για στρατιωτικούς, εκ των οποίων οι 40 είναι εν ενεργεία.




Αναφέρεται πως μεταξύ αυτών που καταζητούνται είναι 3 συνταγματάρχες, 3 αντισυνταγματάρχες, 10 ταγματάρχες, 22 λοχαγοί, 2 υπολοχαγοί που είναι εν ενεργεία και 21 συνταγματάρχες, 4 αντισυνταγματάρχες, 5 ταγματάρχες, 13 λοχαγοί, 4 υπολοχαγοί και 1 ανθυπολοχαγός οι οποίοι είχαν αποταχθεί.

Ανακοινώθηκε πως αστυνομικές ομάδες με έδρα την Σμύρνη πραγματοποίησαν ταυτόχρονη επιχείρηση σε 33 σημεία και έχουν ήδη συλληφθεί 52 ύποπτοι.

Μεταξύ των συλληφθέντων έγινε γνωστό πως βρίσκονται διοικητές μονάδων στρατοχωροφυλακής από το Σέλτσουκ του νομού Σμύρνης, το Μοίρετζικ της Σανλιούρφας και το Καραγιαζί του Ερζερούμ.

20/12/2019

Σχ: Διαπιστώθηκε λέει πως οι συγκεκριμένοι επικοινωνούσαν με κάποιους ιμάμηδες του Γκιουλέν μέσω καρτοτηλεφώνων ή μέσω τηλεφώνων από τηλέφωνα περιπτέρων ! Δηλαδή και μόνο η τηλεφωνική επικοινωνία με άνθρωπο του κινήματος Γκιουλέν αρκεί για να σου καταστρέψουν την ζωή !https://tourkikanea.gr