Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυλλήνη: «Στους λιμενικούς οφείλω τη ζωή μου, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν», λέει η οδηγός του αυτοκινήτου

Τους δύο λιμενικούς που της έσωσαν τη ζωή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ευχαρίστησε η Μένη Κουμαριώτη - Γεράκη, η γυναίκα που χθες το ...


Τους δύο λιμενικούς που της έσωσαν τη ζωή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ευχαρίστησε η Μένη Κουμαριώτη - Γεράκη, η γυναίκα που χθες το απόγευμα είδε το αυτοκίνητό της να καταλήγει στη θάλασσα απο το πλοίο Fior di Levante στο λιμάνι της Κυλλήνης.




Το δυνατό μπουρίνι που χτύπησε το πλοίο τη στιγμή της αποβίβασης οχημάτων και επιβατών, έσπασε τους κάβους με αποτέλεσμα το πλοίο να κινδυνέψει να χτυπήσει στο προβλήτα και το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας να καταλήξει στη θάλασσα.

Η ίδια στις δηλώσεις της στο ilialive.gr ευχαρίστησε τους δύο λιμενικούς που της έσωσαν τη ζωή, ενώ ζήτησε να αποδοθούν τιμές σε αυτούς απο την υπηρεσία τους, σχολιάζοντας πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι αυτούς θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές.

Ο Κελευστής του Λιμενικού Σώματος Θοδωρής Σκαλτσάς που υπηρετεί από το 2013 στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης, περιέγραψε πως βρέθηκε μαζί με τον συνάδελφό του Κελευστή (ΛΣ) Παναγιώτη Μουζίνη δίπλα στη γυναίκα και την τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο δευτερόλεπτα πριν αυτό καταλήξει στη θάλασσα. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν το ατύχημα που λίγο έλλειψε να κοστίσει τη ζωή στην άτυχη γυναίκα.

Δεν ανασύρθηκε το αυτοκίνητο

Το πρωί της Τρίτης δύτης της εταιρίας Levante Ferries βούτηξε στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να αναζητήσει το αυτοκίνητο προκειμένου με γερανό να ανασυρθεί από τον πυθμένα. Ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί και τα πολύ θολά νερά στο λιμάνι το όχημα δεν εντοπίστηκε. Πιθανότατα αύριο να γίνει νέα προσπάθεια. Ωστόσο όπως δήλωσε και η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, είχε μαζί της προσωπικά αντικείμενα καθώς ταξίδευε για να περάσει τα Χριστούγεννα εκτός Κεφαλονιάς όπου διαμένει μόνιμα.

πηγή: ilialive

Δείτε το video από τη διάρκεια των ερευνών και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αυτής της περιπέτειας: