Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ...!!! Συγκίνηση! Χριστούγεννα Στην Κωνσταντινούπολη – Κάλαντα Στην Πλατεία Ταξίμ που θα μετονομάσουμε σε «Κωνσταντίνου Παλαιολόγου» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο λυκειάρχης του Ζωγράφειου Σχολείου πήρε το ακορντεόν του και παρέα με τους μαθητές του έψαλαν τα κάλαντα και συγκίνησαν τους παρευρισκ...


Ο λυκειάρχης του Ζωγράφειου Σχολείου πήρε το ακορντεόν του και παρέα με τους μαθητές του έψαλαν τα κάλαντα και συγκίνησαν τους παρευρισκομένους.






Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Ζωγράφειο Σχολείο στην Κωνσταντινούπολη τίμησε το πατροπαράδοτο έθιμο και έψαλε τα κάλαντα στο Πέρα και την πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, δίνοντας σε χιλιάδες ανθρώπους, Τούρκους και ξένους, μία γεύση ελληνικών Χριστουγέννων όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Ο λυκειάρχης Γιάννης Δεμιρτζόγλου πήρε το ακορντεόν του και οι μαθητές τα τριγωνάκια τους και έψαλαν τα κάλαντα στη μεγάλη οδό του Πέρα, περνώντας πρώτα μπροστά από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, στη συνέχεια κατηφόρισαν στο Φανάρι για να «τα πουν» και στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και κατέληξαν στο Γηροκομείο του Βαλουκλί.