Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμική τουρκία...!!!! Ο λυκειάρχης μετρά το μήκος της φούστας των μαθητριών !

Η Μεράλ Ντανίς Μπεστάς-βουλευτής του κόμματος HDP κοινοποίησε την ψυχολογική βία που ασκεί ο Φερσεντέ Καρατάς –διευθυντής του λυκείου ...

Ο λυκειάρχης μετρά το μήκος της φούστας των μαθητριών !

Η Μεράλ Ντανίς Μπεστάς-βουλευτής του κόμματος HDP κοινοποίησε την ψυχολογική βία που ασκεί ο Φερσεντέ Καρατάς –διευθυντής του λυκείου Κουρταλάν, πάνω στις μαθήτριες.




Αναφέρεται πως ο διευθυντής μετρά το μήκος της φούστας και του παντελονιού που φοράνε οι μαθήτριες.

Στην σχετική δήλωση που έκανε η Μεστάς αναφέρει :

¨ Τοποθεσία Λύκειο Κουρταλάν Ανατολίας…Τα όσα ακούγονται στο ηχητικό αποκαλύπτουν πως ο διευθυντής του σχολείου ασκεί δημόσια ψυχολογική βία. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε πολλά σχολεία. Παρακαλώ μην παραμένετε απαθείς. Το σχολείο και η εστία δεν ανήκουν στον διευθυντή και πρέπει αμέσως να απομακρυνθεί από την θέση του.

Ο Φερσεντέ Καρατάς –διευθυντής του σχολείου Κουρταλάν και η Μελέκ Μισάλ Τζεϊλάν, μετράνε το μήκος της φούστας και του παντελονιού που φοράνε, ασχολούνται με τα μαλλιά τους και τις προσβάλλουν. Πρέπει αμέσως να απομακρυνθούν από την θέση τους¨.

Ο δημοσιογράφος Μετίν Τζιχάν έκανε σχετική ανάρτηση την οποία έστειλε ως μήνυμα και στον υπουργό Παιδείας Ζιγιά Σελτσούκ. Ο Τζιχάν στο Τουίττερ έγραψε ¨Πως μπορεί να είναι διευθυντής αυτό το άτομο που ασταμάτητα προσβάλει τις μαθήτριες, δεν τους αναγνωρίζει το δικαίωμα απάντησης, που τους βγάζει από το μάθημα και τους μετρά το μήκος του παντελονιού, με τον οποίον οι μαθήτριες έχουν μπελάδες επειδή φαίνονται οι καρποί τους και ο οποίος χρησιμοποιεί σε αυτά και τους άλλους καθηγητές ; ¨
……………….
https://odatv.com - https://tourkikanea.gr