Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κεμαλιστής Τούρκος Βουλευτής ζητά το κλείσιμο όλων των αμερικανικών βάσεων – «Κέντρο μυστικών επιχειρήσεων ΗΠΑ-Ισραήλ το Ιντσιρλίκ»

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΥΣΗΣ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ... O Τούρκ...


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΥΣΗΣ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ...




O Τούρκος βουλευτής της αντιπολίτευσης (Κεμαλιστές) καλεί για άμεσο κλείσιμο όλων των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ στην Τουρκία.

Πρόκειται για Βουλευτή του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) που εκλέγεται στην περιοχή της Μαλάτιας, με το όνομα Veli Ağbaba, ο οποίος ζήτησε το κλείσιμο όλων των στρατιωτικών βάσεων των Η.Π.Α. στο έδαφoς της Τουρκίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Τουρκία δεν πρέπει να αναμένει σιωπηλά τις απειλές των Ηνωμένων Πολιτειών και πρέπει να κλείσει όλες τις βάσεις, επαναλαμβάνοντας τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Δημιούργησαν μια αμερικανική βάση στη μέση της Ανατολίας, δήλωσε ο Άγκμπαμπα, προσθέτοντας ότι «οι βάσεις που απειλούν την Τουρκία πρέπει να κλείσουν αμέσως».

«Ιντσιρλίκ και Κουρεσίκ δημιουργούν θέματα πολύ σοβαρά για την κατάχρηση της εγχώριας πολιτικής ή την αποθάρρυνση των μαζών», δήλωσε ο Τούρκος Βουλευτής.