Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού - Βρέθηκε εύφλεκτο υγρό στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace!

Αλλοιωμένα μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό βρέθηκαν στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Athenaeum Palace, από όπου και ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά! Σ...


Αλλοιωμένα μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό βρέθηκαν στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Athenaeum Palace, από όπου και ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά! Σοβαρό το ενδεχόμενο εμπρησμού. Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές τους χώρους του ξενοδοχείου επί της λεωφόρους Συγγρού.




Διασωληνωμένη μια γυναίκα μετά την μάχη με τις φλόγες. Με κατάγματα ένας άνδρας στο νοσοκομείο. 20 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν. Πώς περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες τις στιγμές τρόμου. Δείτε συγκλονιστικές εικόνες.

Οι εικόνες από το ξενοδοχείο Athenaeum Palace, επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης, 05.12.2019, ξέσπασε φωτιά, σόκαραν το πανελλήνιο και μόνο από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς.

Ο νεότερος απολογισμός δείχνει πως από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου με τους καπνούς να “πνίγουν” γρήγορα τον 6ο και 7ο όροφο υπάρχουν τρεις τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο.

Ωστόσο η νέα –και πολύ σοβαρή– εξέλιξη, είναι πως στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο έχουν βρεθεί αλλοιωμένα μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό! Κάτι το οποίο καθιστά το ενδεχόμενο εμπρησμού ως ένα σενάριο που, πλέον, εξετάζεται πολύ σοβαρά από τις Αρχές.

Η κατάσταση των τραυματιών από την φωτιά στο ξενοδοχείο

Πιο σοβαρά είναι μια 24χρονη η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη με αναπνευστικά εγκαύματα. Επίσης αναπνευστικά προβλήματα παρουσίασε μια 32χρονη και ένας 25χρονος με κατάγματα.