Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεαρός αλλοδαπός είχε «ρημάξει» τα σπίτια της Αττικής - Η συνολική λεία των κλοπών ξεπερνά τις €150.000

Ένας 23χρονος αλλοδαπός, που μαζί με τον συνεργό του είχε «ρημάξει» σπίτια στην Αττική, έχοντας στο ενεργητικό τους τουλάχιστον 26 δια...

xeiropedes

Ένας 23χρονος αλλοδαπός, που μαζί με τον συνεργό του είχε «ρημάξει» σπίτια στην Αττική, έχοντας στο ενεργητικό τους τουλάχιστον 26 διαρρήξεις και κλοπές, συνελήφθη πρόσφατα από από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας.




Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο άνδρες παραβίαζαν είτε τις κεντρικές πόρτες είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των οικιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων κλοπών οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.