Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεσπά η σύζυγος του δικηγόρου που κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονης στη Λαμία: Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει συμβεί τίποτα

Για νέα στοιχεία στην υπόθεση αποπλάνησης της 11χρονης στη Λαμία από δικηγόρο, έκανε λόγο η σύζυγός του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσε...


Για νέα στοιχεία στην υπόθεση αποπλάνησης της 11χρονης στη Λαμία από δικηγόρο, έκανε λόγο η σύζυγός του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.





«Έχουμε πάθει σοκ με όλα αυτά. Είμαι απογοητευμένη γιατί δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου πουθενά. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να βρεις το δίκιο σου πουθενά και να βγαίνουν τέτοιες αποφάσεις, όταν υπάρχουν και κάποια στοιχεία», τονίζει, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στο ανήλικο κορίτσι.

Η οικογένεια του δικηγόρου επιμένει ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα δυο χρονιά πριν υποστηρίξει ότι ασέλγησε πάνω της ο εν λόγω άνδρας. Όπως λένε, το παιδί είχε γράψει σε ημερολόγιο ότι θέλει να βάλει τέρμα στη ζωή του.

«Πίστευαν ότι είναι μεγαλοδικηγόρος και θα μπορέσουν έτσι να βγάλουν κάποια χρήματα; Είχαν κάποια κακία απέναντί μας; Δεν μπορώ να καταλάβω», λέει η σύζυγός του.