Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΕΡΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...!!! Τουρκικό Drone εναντίον Ελληνικού Στρατιωτικού Ελικοπτέρου...!!! Απειλούν τις ζωές των πιλότων μας οι Τούρκοι...

Οι Τούρκοι παίζουν με τη φωτιά στο Αιγαίο, καθώς εκτός από προκλητικοί γίνονται και επικίνδυνοι, καθώς με το τελευταίο περιστατικό που έ...


Οι Τούρκοι παίζουν με τη φωτιά στο Αιγαίο, καθώς εκτός από προκλητικοί γίνονται και επικίνδυνοι, καθώς με το τελευταίο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας απειλήθηκε η ζωή πιλότων ελληνικού ελικοπτέρου. Τουρκικό UAV ενόχλησε δύο φορές ένας ελληνικό ελικόπτερο, το οποίο πραγματοποιούσε νυχτερινή εκπαιδευτική πτήση, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων».




Σε επικίνδυνους ελιγμούς φέρεται να προχώρησε – το προηγούμενο διάστημα – ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, τύπου UAV, όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια νυχτερινής εκπαιδευτικής πτήσης, στο πλαίσιο της πρόσφατης άσκησης «Παρμενίων».

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού απογειώθηκε από ελληνική φρεγάτα, η οποία έπλεε στη θάλασσα του Αιγαίου.

Ξαφνικά, οι χειριστές του ελικοπτέρου αντιλήφθηκαν την ύπαρξη ενός τουρκικού UAV σε απόσταση μόλις 500 μέτρων. Μάλιστα, το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος φέρεται να πέρασε δύο φορές μπροστά από το ελληνικό ελικόπτερο.

Οι χειριστές προέβησαν σ’ όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, ενημερώνοντας τόσο την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, όσο και τους υπεύθυνους της φρεγάτας.