Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Βικτώρια «χτύπησε» και την Κεφαλονιά - Σπίτια καταπλακώθηκαν από λάσπη στο Νυφί - Κινδύνεψαν άνθρωποι...

Γυναίκα κινδύνευσε και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί καλά στην υγεία της σε ασφαλές σημείο - Χείμαρροι λάσπης και στην Α...


Γυναίκα κινδύνευσε και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί καλά στην υγεία της σε ασφαλές σημείο - Χείμαρροι λάσπης και στην Αγία Ευθυμία




Η κακοκαιρία Βικτώρια δεν εξαίρεσε από τη μανία της και το νησί της Κεφαλονιάς, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στο πέρασμά της, με πλημμυρισμένους δρόμους και καταστροφές ακόμη και σε οικίες.

Οι περιοχές του νησιού που επλήγησαν περισσότερο ήταν τα χωριά Νυφί και Αγία Ευθυμία. Μεγάλοι χείμαρροι με λασπόνερα και κάθε είδους υλικά πέρασαν μέσα από τις δύο κατοικημένες περιοχές, με συνέπεια να επικρατήσει πανικός.

Τέσσερις οικίες στο χωριό Νυφί καταπλακώθηκαν από λάσπες και υλικά, ενώ κινδύνευσε και μία γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από το ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και να μεταφερθεί καλά στην υγεία της, σε ασφαλές σημείο.

Μεγάλες ποσότητες λάσπης, δίχως να καταπλακωθούν σπίτια στη συγκεκριμένη περίπτωση, πέρασαν και μέσα από το χωριό Αγία Ευθυμία, στο οποίο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, δίχως τελικά να χρειαστεί η επέμβασή του.

kef1