Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...!!! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την καταδίκη όσων ψήνουν χοιρινό κοντά σε μουσουλμανικές δομές φιλοξενίας...!!!

Πλέον στο Κοινοβούλιο έχουμε επικίνδυνους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να παρέμβουν ριζικά στις ζωές των Ελλήνων πολιτών και έτσι ως σαδισμό ...


Πλέον στο Κοινοβούλιο έχουμε επικίνδυνους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να παρέμβουν ριζικά στις ζωές των Ελλήνων πολιτών και έτσι ως σαδισμό και κτηνωδία χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας μουσουλμάνων αλλοδαπών ζητώντας να υπάρξουν ποινές.






Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!

Η αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη που εξήγησε ότι δεν μπορούμε να περιορίζουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.