Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγί...


Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες περιλαμβάνει η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.





Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τοπικά, ενώ θα υπάρχει ομίχλη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων, 4 με 6 μποφόρ, ενώ αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Από το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News



ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους στα βόρεια, πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.