Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: Δεν έχει αδειάσει η βόρεια Συρία από τους τρομοκράτες και εννοεί τους Κούρδους....

Ο Τούρκος πρόεδρος έστρεψε ξανά τα βέλη του στη Δύση, κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Τρίτη, αναφέροντας πως «και οι Αμερικανοί κάνουν περ...

erdogan_2

Ο Τούρκος πρόεδρος έστρεψε ξανά τα βέλη του στη Δύση, κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Τρίτη, αναφέροντας πως «και οι Αμερικανοί κάνουν περιπολίες στη βόρεια Συρία μαζί με τις YPG/PYD» - Ανέβηκε η δημοτικποτητα του Ερντογάν μετά την «Πηγή Ειρήνης»




Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε το πρωί της Τρίτης ενώπιον των βουλευτών του κόμματος και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη βόρεια Συρία.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η περιοχή δεν έχει αδειάσει από τους τρομοκράτες. «Δεν μπορούν να μας εξαπατήσουν. Έχουμε μάτια και βλέπουμε, έχουμε μάτια και ακούμε. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε στη Συρία, μέχρι τη στιγμή που δεν θα μείνει ούτε ένας τρομοκράτης. Η δουλειά μας δεν θα τελειώσει, μέχρι οι Σύριοι να επιστρέψουν στα μέρη τους. Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στις συμφωνίες που έχουμε συνάψει, υπό έναν όρο: το ίδιο θα πράξουν και οι συνομιλητές μας».

«Υπάρχουν ακόμα τρομοκράτες στη βόρεια Συρία αν και κάποιοι μας έχουν πει πως έχουν αποσυρθεί. Ξέρουμε πως και οι Αμερικανοί, μαζί με τις YPG/PYD πραγματοποιούν περιπολίες. Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών δεν τηρούν τα σχέδια, είναι υποκριτές και καταλήγουν σε άκυρες αποφάσεις στα κοινοβούλιά τους» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Επίσης δήλωσε ότι θα αποφασίσει αν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον, όπως προγραμματίζεται αυτόν τον μήνα, αφού μιλήσει μαζί του τηλεφωνικώς.