Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο καλύτερος γενικός διευθυντής του κόσμου

Το «Harvard Business Review» κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα του με μια… απουσία Το «Harvard Business Review» έδωσε και φέτος τις εκτιμήσεις...


Το «Harvard Business Review» κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα του με μια… απουσία

Το «Harvard Business Review» έδωσε και φέτος τις εκτιμήσεις του για τους 100 καλύτερους CEO παγκοσμίως και τώρα υπάρχει μια ηχηρή απουσία. Για τον Τζεφ Μπέζος ο λόγος, το Νο 1 στη λίστα του περιοδικού το 2014, που πλέον απουσιάζει εκκωφαντικά.




Το αφεντικό της Amazon έπαιζε κάθε χρονιά ανελλιπώς στις εκτιμήσεις του περιοδικού, το οποίο απέδωσε την ξαφνική του εξαφάνιση στην αλλαγή της μεθοδολογίας που ακολουθεί για την κατάταξη.

Άλλοι πάλι CEO που περιλαμβάνονται στη λίστα παραιτήθηκαν προσφάτως από τα καθήκοντά τους, όπως ο Mark Parker της Nike. Το περιοδικό παραδέχεται επίσης πως απουσιάζουν χαρακτηριστικά οι γυναίκες από τη λίστα του, καθώς μόλις 4 περιλαμβάνονται.

Την ώρα λοιπόν που οι εταιρείες με τους καλύτερους διευθύνοντες συμβούλους περιλαμβάνουν την Adobe, τη Mastercard, τη Microsoft, τον οίκο LVMH, τη L'Oréal, τη Nike και την JP Morgan Chase, μεταξύ άλλων, ο καλύτερος για φέτος είναι ο Jensen Huang της Nvidia.

Γενικός διευθυντής από το 1993, ο ταϊβανέζικης καταγωγής αμερικανός δισεκατομμυριούχος συνίδρυσε την Nvidia το 1993 και λειτουργεί διαχρονικά ως πρόεδρος και γενικός διευθυντής της.

Ως ένας από τους πλουσιότερους Αμερικανούς ασιατικής καταγωγής, το Forbes μας λέει πως έχει περιουσία 4,9 δισ. δολαρίων και είναι ο 61ος πιο καλοπληρωμένος γενικός διευθυντής της Αμερικής…

Πηγή: newsbeast.gr