Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ των τούρκων κατακτητών... «Δεν φεύγουμε από τη Β.Συρία μέχρι να εξοντώσουμε τους τρομοκράτες»

Εκβιάζουν και πάλι οι Τούρκοι ΗΠΑ και Ρωσία, με το σχέδιο τους, που αφορά την μετακίνηση των χιλιάδων Σύρων προσφύγων από την χώρα τους, θέ...


Εκβιάζουν και πάλι οι Τούρκοι ΗΠΑ και Ρωσία, με το σχέδιο τους, που αφορά την μετακίνηση των χιλιάδων Σύρων προσφύγων από την χώρα τους, θέτοντας νέα προσκόμματα για την λήξη της τουρκικής εισβολής στο συριακό έδαφος και της απόσυρση τους.




«Δεν θα παραιτηθούμε πριν ο τελευταίος τρομοκράτης εγκαταλείψει την περιοχή. Αυτή είναι μια διάσταση του ζητήματος. Δεύτερον, δεν θα εγκαταλείψουμε πριν από την αποχώρηση άλλων χωρών. Είμαστε υπέρ της ενότητας και της αλληλεγγύης της Συρίας. Δεν θέλουμε ποτέ να διαλύσει «, δήλωσε ο Ερντογάν σε ομάδα δημοσιογράφων στις 8 Νοεμβρίου όταν επέστρεψε από την Ουγγαρία όταν ρωτήθηκε εάν θα συνεχιστεί η τουρκική εισβολή στην Συρία.

«Αν και τα άλλα έθνη που αναπτύσσονται εκεί υπερασπίζονται την ακεραιότητα της Συρίας, «πρέπει να το αποδείξουν», δήλωσε ο Ερντογάν, τονίζοντας ότι άλλες χώρες δεν έχουν ούτε σύνορα με αυτή τη χώρα.


«Ούτε η Ρωσία, ούτε οι Η.Π.Α. ή το Ιράν», είπε. «Η Τουρκία θα διατηρήσει αυτή τη στάση απέναντι στην «εξουσία που δίνεται από τη Συμφωνία της Αστάνα, εκτός και αν οι τρομοκρατικές οργανώσεις εκκαθαριστούν», ανέφερε, αναφερόμενος σε μια συμφωνία ασφαλείας με τη Συρία την οποία η Άγκυρα βλέπει ως πηγή νομιμότητας για την εισβολή της Συρίας, ο Τούρκος πρόεδρος.