Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...!!!! Σε λίγες ώρες...!!! Έλληνες και Αρμένιοι καλούν σε διαδήλωση στην Ουάσιγκτον κατά Ερντογάν – Κάλεσμα των AHEPA

Η μεγαλύτερη ομογενειακή οργάνωση των ΗΠΑ, το «Τάγμα των AHEPA», δια του Προέδρου της Γιώργου Χωριάτη, δηλώνει αναφορικά με την επίσκεψ...


Η μεγαλύτερη ομογενειακή οργάνωση των ΗΠΑ, το «Τάγμα των AHEPA», δια του Προέδρου της Γιώργου Χωριάτη, δηλώνει αναφορικά με την επίσκεψη Ερντογάν στον Λευκό Οίκο ότι «αυτή η επίσκεψη στις ΗΠΑ είναι άτοπη και άσκοπη αυτή τη στιγμή.




»Η Τουρκία έχει αποδείξει ότι είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ και των γειτόνων της στην Ανατολική Μεσόγειο.

»Οι τελευταίες εξελίξεις με την πώληση του ρωσικού πυραυλικού αμυντικού συστήματος SR 400, η εισβολή τους στη Συρία, εξολοθρεύοντας αθώους, η σχεδόν καθημερινές παραβιάσεις τους του ελληνικού εναερίου χώρου και οι (εκ νέου) παράνομες εξωχώριες γεωτρήσεις στην Κύπρο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου» και συνεχίζει αναφέροντας ότι «το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο είναι στην Κωνσταντινούπολη και η σταθερή αγνόηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των θρησκευτικών ελευθεριών και πολλών άλλων θεμελιωδών ελευθεριών που το περιβάλλουν, το καθιστούν ακόμα πιο δύσκολα προσβάσιμο».

Καλεί επίσης τα μέλη του Τάγματος να συμμετάσχουν στη διαδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου -θα ξεκινήσει στις 9.00 (τοπική ώρα)- σε συνεργασία με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή (Armenian National Committee).

Οι συμμετέχοντες μετά τον Λευκό Οίκο θα κατευθυνθούν προς την τουρκική πρεσβεία.

«Καλούμε όλα τα μέλη της AHEPA να συμμετάσχουν σε μία ειρηνική διαδήλωση προκειμένου να ενθαρρύνουμε τη Δύση να σταματήσει να κάνει τα στραβά μάτια στην Τουρκία.

»Προασπίστε τον Ελληνισμό τώρα, είναι αναγκαίο παρά ποτέ» αναφέρει η ανακοίνωση.

Καλεί επίσης τους ομογενείς να αντιδράσεις μέσω των αντιπροσώπων τους στο Κογκρέσο καλώντας τους να στηρίξουν πρωτοβουλίες και νομοθετήματα που επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία και να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.