Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ... 67χρονος έκανε… «χαρακίρι» την ώρα της έξωσης! ΤΗ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... Τσάμπα σπίτια στους αλλοδαπούς!

Χαρακίρι, παρουσία δικαστικών επιμελητών και αστυνομικών, έκανε 67χρονος από τον Αλμυρό, την ώρα που του γινόταν έξωση από το σπίτι, στο...


Χαρακίρι, παρουσία δικαστικών επιμελητών και αστυνομικών, έκανε 67χρονος από τον Αλμυρό, την ώρα που του γινόταν έξωση από το σπίτι, στο οποίο διέμενε με ενοίκιο.Το αιματηρό επεισόδιο σόκαρε δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς, που...

...περιμένοντας τον 67χρονο να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα για να φύγει από το σπίτι τον βρήκαν αιμόφυρτο στην τουαλέτα!




Το συμβάν σημειώθηκε στη 1:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στον Αλμυρό. Δύο δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν τον άχαρο ρόλο να κάνουν έξωση στον 67χρονο σε εκτέλεση απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, που προσέφυγε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Με απόφαση Ειρηνοδικείου ο 67χρονος υποχρεωνόταν σε έξωση από το σπίτι, το οποίο ενοικίαζε.

Οι δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας για να εκτελέσουν την απόφαση της έξωσης. Ο 67χρονος, που προφανώς είχε ενημερωθεί, φέρεται να άνοιξε την πόρτα σε κατάσταση μέθης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν οι δικαστικοί επιμελητές τού ζήτησαν να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το σπίτι, εκείνος με διάφορους τρόπους καθυστερούσε τη διαδικασία.

Κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Α.Τ. Αλμυρού και ο 67χρονος φάνηκε να συμμορφώνεται. Άρχιζε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί περίμεναν να ετοιμαστεί, αλλά εκείνος φέρεται να πήρε από την κουζίνα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στην αυλή του σπιτιού, όπου βρίσκεται η τουαλέτα, και έκανε σε χαρακίρι. Κάρφωσε το μαχαίρι στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας.

Η ώρα περνούσε και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Τον βρήκαν να κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα της τουαλέτας και προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Κλήθηκε και έσπευσε επί τόπου ασθενοφόρο, που διακόμισε τον άνδρα με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τα τραύματα που κατάφερε στον εαυτό του δεν είναι βαθιά για να πειράξουν κάποιο ζωτικό όργανο, είναι επιφανειακά, έχασε όμως πολύ αίμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου.

Ώρες μετά το αιματηρό συμβάν οι δικαστικοί επιμελητές δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν από την τραγωδία, που λίγο έλειψε να εκτυλιχθεί σχεδόν μπροστά στα μάτια τους.

Πηγή: taxydromos.gr