Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΙΟ...!!! Βανάκι ΜΚΟ σκότωσε 2χρονο που ξέφυγε από την επιτήρηση των γονέων του...!!!

Μια ακόμη τραγωδία, αυτή τη φορά στη Χίο με θύμα ένα προσφυγόπουλο, μόλις δύο ετών. Το παιδί παρασύρθηκε από βανάκι ΜΚΟ που μετέφερε πρόσφυ...


Μια ακόμη τραγωδία, αυτή τη φορά στη Χίο με θύμα ένα προσφυγόπουλο, μόλις δύο ετών. Το παιδί παρασύρθηκε από βανάκι ΜΚΟ που μετέφερε πρόσφυγες. Πρόκειται για κοριτσάκι ιρανικής καταγωγής. Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα κορίτσι δυο ετών, μέλος οικογένειας Ιρακινών αιτούντων άσυλο, σημειώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι, στην περιοχή Θυμιανά στη Χίο.

Το κοριτσάκι μαζί με την οικογένειά του επέβαινε σε βανάκι που ανήκει σε ΜΚΟ και που μετέφερε πρόσφυγες από την πόλη της Χίου στις κατοικίες όπου διαμένουν.

Έτσι έγινε το δυστύχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr η μητέρα της μικρής κατά την αποβίβαση επιτηρούσε τα τρία της παιδιά, έχασε όμως το κοριτσάκι από τα μάτια της. Η μικρή κρύφτηκε στη ρόδα του οχήματος και ο οδηγός ξεκίνησε χωρίς να το αντιληφθεί με αποτέλεσμα να παρασύρει το παιδί που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Σκυλίτσειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.