Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο χτύπημα στην τουρκία... ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ τουρκική βάση στη Λιβύη...!! Στις φλόγες Bayraktar TB2... από τον Στρατό του Χαφτάρ...!!!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Ο Στρατηγός Χαφτάρ ταπεινώνει τον Ερντογάν και στην Τουρκία σε έναν proxy war που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσε...


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ Ο Στρατηγός Χαφτάρ ταπεινώνει τον Ερντογάν και στην Τουρκία σε έναν proxy war που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη Λιβύη.

Πριν λίγες ώρες, οι δυνάμεις που ελέγχει ο Στρατηγός εξαπέλυσαν επίθεση κατά του αεροδρομίου Mitiga που βρίσκεται στη Τρίπολη.

Στην συγκεκριμένη βρίσκονται τουρκικά Bayraktar TB2, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.




Μάλιστα την είδηση την επιβεβαίωσε πριν λίγο και εκπρόσωπος του LNA.

Για την Τουρκία είναι μέγιστης σημασίας να κερδίσει τον πόλεμο στην Λιβύη η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Τρίπολης η οποία επί της ουσίας ελέγχεται από ομάδες ισλασμιστών, διότι θέλουν να την δεσμεύσουν να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα και στην οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ ώστε να μην μπορεί η Αθήνα να εκμεταλλευτεί τα πλούσια κοιτάσματα νοτίως και νοτιοδυτικώς της Κρήτης.

Η Άγκυρα ξέρει ότι τα κοιτάσματα από τις πλευρές στις οποίες δεν μπορεί να «εμποδίσει» την Ελλάδα να τα εκμεταλλευθεί, επαρκούν για να την ανεβάσουν πολύ οικονομικά οπότε αναζητάει άλλους τρόπους για να μην της επιτρέψει να προχωρήσει σε εξόρυξη υδρογονανθράκων.

Η Άγκυρα θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη νυν κυβέρνηση στην εξουσία. Μια επικράτηση του Χάφταρ θα στοιχίσει πολύ ακριβά στα συμφέροντά της και θα είναι πολύ ευμενής για την Ελλάδα.pentapostagma.gr