Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε εικόνες από την Ξάνθη: Δεν θα έφταναν ζωντανοί στην Θεσσαλονίκη οι 80 λαθρομετανάστες κλεισμένοι σε φορτηγό ψυγείο

Νεαροί στα πρόθυρα ασφυξίας μέσα στο φορτηγάκι που οδηγούσε ο διακινητής τους. Το μπλόκο των αστυνομικών στα διόδια της Ξάνθης, αποκάλυψε τ...


Νεαροί στα πρόθυρα ασφυξίας μέσα στο φορτηγάκι που οδηγούσε ο διακινητής τους. Το μπλόκο των αστυνομικών στα διόδια της Ξάνθης, αποκάλυψε την πραγματικότητα. Τελικός προορισμός τους η Θεσσαλονίκη. "Πολύ δύσκολα θα έφταναν όλοι τους ζωντανοί". Σταματούσαν στο σημείο ακόμα και διερχόμενοι οδηγοί που έκπληκτοι κοιτούσαν τα όσα συνέβαιναν.




Οι διακινητές μεταναστών συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους και στις περισσότερες περιπτώσεις, ανθρώπινες ζωές παίζονται κορώνα – γράμματα. Αυτό συνέβη και το πρωί, στην Ξάνθη.

Μέσα στο φορτηγό που βλέπουμε στις επόμενες εικόνες, ο διακινητής στρίμωξε πάνω από 80 ανθρώπους. Μετανάστες που τον είχαν πληρώσει, για να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας.

Οι αστυνομικοί που είχαν κατάλληλες πληροφορίες, εντόπισαν το φορτηγό ψυγείο και το ακινητοποίησαν λίγο μετά τα διόδια της Ξάνθης. Οι εικόνες που ακολούθησαν, τους άφησαν άναυδους.

Στο κοντέινερ, στην πίσω πλευρά του φορτηγού, ήταν στοιβαγμένοι 80 και πλέον μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα.

Για το λόγο αυτό κλήθηκαν ασθενοφόρα από Ξάνθη και Καβάλα, για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι συνθήκες ήταν ασφυκτικές από το ξεκίνημα. Όπως εκτιμούν αστυνομικοί, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, πολύ δύσκολα θα έφταναν στη Θεσσαλονίκη, που ήταν ο τελικός προορισμός.