Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ...!!! «Μας κορόιδεψαν... Δεν είναι γέροι και παιδιά αλλά από 18 - 30»...!!! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ...

Κινητοποίηση αυτή την ώρα στην Νάουσα... Νάουσα τώρα συγκέντρωση στην διασταύρωση Νάουσσας-Κόπανου γιατί σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν ...


Κινητοποίηση αυτή την ώρα στην Νάουσα... Νάουσα τώρα συγκέντρωση στην διασταύρωση Νάουσσας-Κόπανου γιατί σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν άλλα 3 λεωφορεία...!!!





Στην πόλη έφτασαν απροειδοποίητα χθες (ίσως και χωρίς να γνωρίζει ο Δήμος) 153 υποτίθεται πρόσφυγες. Σύμφωνα με τα νούμερα που δόθηκαν στον Δήμο..έφτασαν 193 πρόσφυγες – μετανάστες.

Συγκεκριμένα, στην μια ξενοδοχειακή μονάδα διαμένουν συνολικά 115 άτομα, εκ των οποίων 70 παιδιά και νεογέννητα βρέφη, καθώς και 45 ενήλικες γονείς και ηλικιωμένοι.

(ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ -  ΤΩΡΑ... ΒΙΝΤΕΟ από τη Νάουσα ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ... Μπλόκο στα Πούλμαν που καταφθάνουν...!!! «Είμαστε εδώ για την Ελευθερία»...!!!)

Αντίστοιχα, στην δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα διαμένουν συνολικά 78 άτομα, εκ των οποίων 50 γονείς και ηλικιωμένοι, 20 παιδιά και 8 βρέφη κάτω των 3 ετών.

Όμως αυτόπτες μάρτυρες ΝΑΟΥΣΑΙΟΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ αυτή την ενημέρωση και καταγγέλουν δημόσια ότι δεν πρόκειται για οικογένειες με παιδιά και ηλικιωμένους...

Δείτε τις καταγγελίες τους στο facebook... Χαρακτηριστικότατες...