Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εάν οι Tούρκοι περάσουν την κόκκινη γραμμή θα απαντήσουμε στρατιωτικά»... λέει ανώτατος Αξιωματικούς του ΠΝ σε ξένο πρακτορείο...!!!

Μιλώντας υπό το καθεστώς ανωνυμίας, Έλληνας ανώτατος αξιωματικός ε.α. του ΠΝ ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Ahval ότι «η πιθανότητα η Το...


Μιλώντας υπό το καθεστώς ανωνυμίας, Έλληνας ανώτατος αξιωματικός ε.α. του ΠΝ ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Ahval ότι «η πιθανότητα η Τουρκία να περάσει την "κόκκινη γραμμή" με την Ελλάδα, είναι υπαρκτή αν αρχίσει να επιχειρεί δραστηριότητες όπως γεωτρήσεις ή σεισμικές έρευνες στην περιοχή νότια του Καστελόριζου».






Όπως συνέχισε, ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός, σε μια τέτοια περίπτωση η απάντηση της Ελλάδας θα είναι στρατιωτική, και το λέω αυτό για πρώτη φορά, είπε.

«Η απάντηση της Ελλάδας σε μια τέτοια παραβίαση θα βασίζονταν σε μια πολιτική απόφαση, η οποία θα υλοποιούνταν ανάλογα με το πόσο επιθετικές θα ήταν οι ενέργειες της Τουρκίας, αλλά για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι η στρατιωτική επιλογή ως απάντηση στις τουρκικές ενέργειες βρίσκεται σίγουρα στο τραπέζι», ανέφερε ο ίδιος. pronews.gr