Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ... O Eρντογάν αρνείται να δει τους Πενς και Πομπέο! - «Μόνο με προέδρους μιλάω» - «Σκέφτομαι να μην πάω στις ΗΠΑ»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα παραπέμψει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο και τον Αμερικανό ΥΠΕΞ στους αντίστοιχους δικούς του αξιωματούχους, τόσο απλά. ...


Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα παραπέμψει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο και τον Αμερικανό ΥΠΕΞ στους αντίστοιχους δικούς του αξιωματούχους, τόσο απλά.

Αυτό βέβαια είναι και μια επίδειξη δύναμης από τον Ερντογάν, του τι θεωρεί ο ίδιος τον εαυτό του. Θεωρεί ότι μπορεί να στέκεται ως ίσος προς ίσο με τους προέδρους των μεγάλων δυνάμεων των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας, της Γαλλίας κ.λ.π και δεν καταδέχεται να «κατέβει επίπεδο» για ζητήματα τόσο σημαντικά όπως τα τεκταινόμενα στην Συρία.




«Δεν θα τους συναντήσω», δήλωσε ο Ερντογάν στο Sky News έπειτα από μια συνεδρίαση στο κοινοβούλιο με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. «Θα συναντήσουν τους ομολόγους τους. Εγώ δεν θα μιλήσω παρά στον Τραμπ, αν έρθει», πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει χθες, Τρίτη, πως ο Πενς θα συναντηθεί με τον Ερντογάν αύριο, Πέμπτη, κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα, με στόχο να επιτύχει «άμεση κατάπαυση του πυρός» στη βόρεια Συρία όπου η Άγκυρα έχει εξαπολύσει στρατιωτική επίθεση εναντίον των κουρδικών δυνάμεων των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι θα αποφασίσει αν θα πραγματοποιήσει τη σχεδιαζόμενη για τον ερχόμενο μήνα επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες έπειτα από τις συναντήσεις που θα έχει με μια αμερικανική αντιπροσωπεία στην Τουρκία αυτή την εβδομάδα.