Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικό... Τούρκοι στρατιώτες φοράνε ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ σε Κούρδους αιχμαλώτους, όπως έκαναν οι Κούρδοι και οι Δυτικοί στα αδέρφια των τούρκων του ISIS...!!!

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους Κούρδους που συλλαμβάνουν οι Τούρκοι στρατιώτες, να μεταφέρονται με κουκούλες στο κεφάλι και με δεμένα τα χ...


Οι φωτογραφίες δείχνουν τους Κούρδους που συλλαμβάνουν οι Τούρκοι στρατιώτες, να μεταφέρονται με κουκούλες στο κεφάλι και με δεμένα τα χέρια, σαν τους ομήρους των τζιχαντιστών.






Οι συλλήψεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα Huriyet, έγιναν από κοινού από τις Τουρκικές Ενοπλες δυνάμεις και τον λεγόμενο Εθνικό στρατό της Συρίας, σε χωριά της Συρίας τα οποία βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο των Τούρκων. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ οι «τρομοκράτες του YPG/PKK συλλαμβάνονται ο ένας μετά τον άλλο» στην διάρκεια της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή Ρεσουλάιν, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που η Τουρκία ονομάζει τρομοκράτες, ανήλθε σε συνολικά 11 άτομα.