Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ... Οι τουρκοι έκρυβαν τον Αρχηγό του ISIS σε χωριό που χρησιμοποιούσαν σαν Στρατιωτική Βάση...!!! Εφημερία ΣΤΟΧΟΣ - Πέμπτη 31 Oκτωβρίου 2019 - ΑΡ.Φ. 936 (1734)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".






Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

-ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, Κ. ΦΩΤΙΑΔΗ: Οι Κούρδοι βοήθησαν τον Κεμάλ, όταν η Ελλάδα αρνήθηκε να τους δώσει όπλα!

-ΚΑΡΓΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΡΙΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ-ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Άκρα του τάφου σιωπή για το "φάουλ" του χειριστή του F-16!

-Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ "ΜΑΣΗΣΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ - ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!

- Αυτός ήταν ο ΑΚΑΠΝΟΣ “κουφός Εθνάρχης” - Η... ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΟΥ" ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ‘40

-Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑΣ... "ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

-ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩ... «ΟΥΔΕΤΕΡΗ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!

-ΞΕΦΤΙΛΑ: Έλληνες στρατονόμοι ύψωσαν την τουρκική σημαία σε Ελληνικό Έδαφος για την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας

-ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ!

-ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΒΡΑΣΝΑ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ - ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

-Φωτογραφία του σλαβοκίνητου εκδοροσφαγέα Άρη Βελουχιώτη στην Ελληνοαμερικανική Ένωση;

-ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ Ο «ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ» ΤΩΝ ΕΚΔΟΔΕΩΝ "ΛΙΒΑΝΗ", ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ - Οργίαζαν οι ξένοι πράκτορες και το πλαστό χρήμα επί 4ης Αυγούστου;

-Έγκυες όλες οι γυναίκες από Αφρική και Αφγανιστάν που έρχονται στην Ελλάδα

-ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ

-Έβαλε πλώρη για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο τύπος που το έβαλε στα πόδια και μπορεί να τον σκοτώσει μόνο η... χοληστερίνη!

-ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η "ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ" ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

-Αποκαλύψεις και συμπεράσματα του Συνεδρίου για την δολοφονία του Καποδίστρια

-Και μια καλή είδηση… Ακυρώθηκε ο κατάπτυστος διαγωνισμός του Υπουργείου Παιδείας «αλλάζω φύλο για μια μέρα»!

-Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ - ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

-Το ανδρικό προσωπικό θα μπορεί να φοράει μακιγιάζ, ψεύτικες βλεφαρίδες, σκουλαρίκια και άλλα είδη! "Προοδευτισμός στο Βασιλικό Π.Ν. της Νέας Ζηλανδίας - Προσεχώς και στην Ελλάδα

-ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Επίσης η στήλη του Θοδωρή Χατζηγώγου, "Κοινός Νους" και δεκάδες άλλα θέματα πατριωτικού ενδιαφέροντος που θα διαβάσετε ΜΟΝΟ στη ναυαρχίδα της πατριωτικής ενημέρωσης