Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΣΚΥΔΡΑ...!!! «Θα πάρουμε τα όπλα»...!!! Εκρηκτικό το κλίμα μεταξύ των κατοίκων για τις μετακινήσεις λαθρομετεναστών στην περιοχή τους

Απειλούν να εμποδίσουν την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους, οι κάτοικοι της Σκύδρας, σε μια ακόμη περίπτωση «αποσυμφ...

Σκύδρα - Εκρηκτικό το κλίμα μεταξύ των κατοίκων για τις μετακινήσεις αλλοδαπών στην περιοχή τους: «Θα πάρουμε τα όπλα»

Απειλούν να εμποδίσουν την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους, οι κάτοικοι της Σκύδρας, σε μια ακόμη περίπτωση «αποσυμφόρησης» των νησιών με αθρόες μετακινήσεις πληθυσμών αλλοδαπών στην περίφημη "ενδοχώρα".

Μάλιστα ένας ιερέας μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο στη Σκύδρα, απεικόνισε με την ομιλία του με τον πιο γλαφυρό τρόπο το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους, με τις αυθαίρετες μετακινήσεις πληθυσμών αλλοδαπών σε οποιοδήποτε μέρος θεωρούν οι Αρχές ως κατάλληλο στην Ελλάδα.




Όπως αναφέρει:

«Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο».

Συνεχίζοντας την ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του.

Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να έχουμε κακία απέναντί τους, έχουν μεγαλώσει με αυτήν την νοοτροπία, όσο και αν είναι ήσυχοι γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, έλθουν δίπλα μας, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι εκείνο...».

Ο ιερέας ανέφερε επίσης πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει.

Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει (σσ ο ιδιοκτήτης) θα πάει να τον δείρει.

Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη... Δεν μπορούμε να δεχτούμε ανθρώπους δίπλα μας αλλά γιατί πρώτον δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε...».

Ο ιερέας είπε ότι προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες που πεινούν ενώ τόνισε ότι δεν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά μετανάστες που έχουν μπει λαθραία στη χώρα.

Στη συνέχεια ένας πολίτης πήρε το λόγο και είπε:

«Ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες...».

Ο πάτερ Αντώνιος του απάντησε: «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω..»