Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στήριξη και από Μόσχα στην τουρκική εισβολή! – Συγκλονίζουν οι Κούρδοι: «Θα είναι μια μάχη για ζωή ή θάνατο»

«Το Κρεμλίνο γνωρίζει ότι η Τουρκία δεσμεύεται για το δόγμα της εδαφικής και πολιτικής ενότητας της Συρίας. Ελπίζουμε ότι οι Τούρκοι θα ...


«Το Κρεμλίνο γνωρίζει ότι η Τουρκία δεσμεύεται για το δόγμα της εδαφικής και πολιτικής ενότητας της Συρίας. Ελπίζουμε ότι οι Τούρκοι θα παραμείνουν προσκολλημένοι σ’ αυτό το δόγμα, υπό οποιαδήποτε συνθήκη» τόνισε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ.




Και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τις κινήσεις της Τουρκίας για την ενίσχυση της ασφάλειάς της, εννοώντας την αντιμετώπιση των τρομοκρατών που ενδεχομένως κρύβονται στο συριακό έδαφος». Ωστόσο, έσπευσε να επαναλάβει την ανάγκη σεβασμού της εδαφικής και πολιτικής ενότητας της Συρίας.

Στην ουσία, εμμέσως η Μόσχα μας λέει πως δεν έχει θέμα με την εισβολή στη Β. Συρία και με την σφαγή των Κούρδων!

ETOIMOI OI KOYΡΔΟΙ

ΟΙ Κούρδοι στη βόρεια Συρία ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη απέναντι στην Τουρκία, μετά την άδεια που έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εισβάλει ανατολικά του Ευφράτη και να επιτεθεί στους Κούρδους και Άραβες συμμάχους των ΗΠΑ

«Ένας πρώην μαχητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) μου είπε πριν ότι θα είναι ένας πόλεμος κατά μήκος όλων των 600 χλμ των συνόρων με την Τουρκία», έγραψε στο Twitter ο πολεμικός ανταποκριτής Wladimir van Wilgenburg.

«Εάν μια σφαίρα πέσει [ανατολικά του Ευφράτη], όλα τα σύνορα [από τη Ντερίκ έως την Κόμπανι] θα αρπάξουν φωτιά – Θα είναι μια μάχη για ζωή ή θάνατο».