Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Τα άλογα έκλεισαν τον δρόμο... Αυτή ήταν η απίστευτη εξήγηση για το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, τα δύο όμορφα άλογα έφυγαν, άγνωστο πως, από το χώρο που τα είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης τους και κινήθηκαν προς τ...


Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, τα δύο όμορφα άλογα έφυγαν, άγνωστο πως, από το χώρο που τα είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης τους και κινήθηκαν προς τον δρόμο Λαμίας - Μοσχοχωρίου...




Περαστικοί αντιλήφθησαν τα άλογα στο ύψος της γέφυρας μετά τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και ενημέρωσαν την αστυνομία. Αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας έφτασε στο σημείο και κατάφερε να περάσει το ένα από τα δύο ζώα από το δρόμο απέναντι στο χωράφι.

Το δεύτερο όμως, που ήταν και πιο μεγαλόσωμο δεν μπορούσε να περάσει πάνω από το προστατευτικό στηθαίο παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε. Συνέχιζε να κινείται μέσα στο δρόμο και πολλά ήταν τα οχήματα που ακινητοποιήθηκαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά προκειμένου με τη βοήθεια και των οδηγών, το άλογο να απομακρυνθεί από το δρόμο και η κυκλοφορία να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αρκετή ώρα μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ο ιδιοκτήτης τους, που ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο για να μαζέψει τα άλογα του. Δείτε το video με την προσπάθεια των οδηγών και του αστυνομικού να απομακρύνουν το ένα από τα 2 άλογα από το οδόστρωμα.