Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Το 'πε και το' κανε»: Τι λέει η αδελφή της Σοφίας Μαυρίκου που ανασύρθηκε νεκρή από το ΙΧ μαζί με τον γιο της

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της Σοφίας Μαυρίκου, της 76χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε σήμερα νεκρή μαζί με τον γιο της από το όχημά τη...


Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της Σοφίας Μαυρίκου, της 76χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε σήμερα νεκρή μαζί με τον γιο της από το όχημά της, το οποίο «βούτηξε» υπό άγνωστες μέχρι αυτήν την ώρα συνθήκες στη θάλασσα από τον Νέο Μώλο Δραπετσώνας.





Η αδελφή της Σοφίας Μαυρίκου, που υπήρξε μητέρα του δημοσιογράφου και εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα το 2016, συγκλονίζει μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά την τραγωδία. «Το 'πε και το' κανε», αναφέρει, κάνοντας γνωστό ότι μετά τον θάνατο τού γιου της, η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη.


Η Σοφία Μαυρίκου λίγο μετά το δυστύχημα του δημοσιογράφου, έχασε τον άνδρα της και έμεινε μόνη της με τον 56χρονο γιο της, που έπασχε από ψυχολογική ασθένεια και βρήκε μαζί της σήμερα τραγικό θάνατο. Τις σορούς των δύο θυμάτων ανέσυραν το μεσημέρι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του λιμενικού, μέσα από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε το πρωί στη θάλασσα στον νέο μώλο Δραπετσώνας και κατέληξε σε βάθος 32 μέτρων. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, για νεκροψία-νεκροτομή. Την πτώση του οχήματος στο νερό είχαν αντιληφθεί αυτόπτες μάρτυρες, που ειδοποίησαν τις Αρχές. Επί τόπου έφθασε κλιμάκιο της ΜΥΑ και ειδικό συνεργείο που ανέλκυσε το αυτοκίνητο.

TheCaller.gr