Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΟΣ, Αεροπλάνα, ανταλλακτικά και πολεμικο υλικο στην τουρκία...!!! Αυτές είναι οι κυρώσεις που επιβάλει το Κογκρέσο...!!!

ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ... Το...


ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...

Το δικομματικό νομοσχέδιο με τις κυρώσεις στην Τουρκία, για την εισβολή στο συριακό Κουρδιστάν, των γερουσιαστών Λίντσεϊ Γκράχαμ (Ρεπουμπλικανός) και Κρις Βαν Χόλεν (Δημοκρατικός) δόθηκε στη δημοσιότητα.




Σύμφωνα με αυτό, κατάσχονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία στις ΗΠΑ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και επίσης των αντιπροέδρων της Τουρκίας, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, του υπουργού Εξωτερικών, του υπουργού Οικονομικών, του υπουργού Εμπορίου και του υπουργού Ενέργειας.

Κυρώσεις επιβάλλονται σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία που πουλά πολεμικό υλικό, οπλικά συστήματα, ανταλλακτικά κ.ο.κ. στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Κομμένα επίσης τα πολεμικά αεροπλάνα και τα ανταλλακτικά τους.

Επιβάλλονται κυρώσεις σε οποιονδήποτε συνεργαστεί στα ενεργειακά με την Τουρκία (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ).

Απαγορεύεται η προμήθεια αμερικανικού πολεμικού υλικού στην Τουρκία.

Επιβάλλονται οι κυρώσεις του νόμου CAATSA (Αντιμετώπισης Αντιπάλων της Αμερικής μέσω Κυρώσεων) και για το θέμα των S-400 που ο Τραμπ εδώ και καιρό το αποφεύγει.