Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Κόλαση η τουρκία... Με μολότοφ, χειροβομβίδες και ότι βρούν μέσα σε τουρκικό έδαφος οι Κούρδοι επιτίθενται σε αστυνομικούς, στρατιωτικούς και διοικητικούς στόχους...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Κούρδοι μιντιακοί ακτιβιστές μεταδίδουν στο Twitter ότι οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) βομβάρδισαν τουρκικούς στρατιωτικ...


Κούρδοι μιντιακοί ακτιβιστές μεταδίδουν στο Twitter ότι οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) βομβάρδισαν τουρκικούς στρατιωτικούς και αστυνομικούς στόχους στις πόλεις Κιζίλτεπέ και Μαρντίν.




Να σημειωθεί ότι Νίσιβη, Κιζίλτεπέ και Μαρντίν είναι κουρδικές πόλεις της Τουρκίας.

Κούρδοι μιντιακοί ακτιβιστές έδωσαν στη δημοσιότητα και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, που ισχυρίζονται ότι καταγράφει την επίθεση της Τετάρτης στο τουρκικό αστυνομικό τμήμα της Κιζίλτεπέ.

Ταυτόχρονα Κούρδοι νεολαίοι επιτέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου με βόμβες μολότοφ σε κτίριο στην πόλη Νίσιβη, που βρίσκεται στο τουρκικό έδαφος απέναντι από την πόλη Καμισλί της Συρίας, η οποία βομβαρδίστηκε νωρίτερα -με πολλά θύματα μεταξύ των αμάχων- από τον τουρκικό στρατό.

Η Νίσιβη στην Τουρκία και η Καμισλί στη Συρία είναι χτισμένες ακριβώς δίπλα η μία στην άλλη και τις χωρίζουν τα σύνορα, αλλιώς θα μπορούσαν να ήταν μια πόλη.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...