Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ίσως το ακριβότερο αυτοκινητιστικό ατύχημα της χρονιάς BINTEO

driveΤο προφίλ @varryx_ στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα πανάκριβο ατύχημα το οποίο συνέβη χθες, Κυριακή, στην πί...


driveΤο προφίλ @varryx_ στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα πανάκριβο ατύχημα το οποίο συνέβη χθες, Κυριακή, στην πίστα της Monza.

Ο λόγος για την σύγκρουση μιας Porsche 911 GT2 RS πάνω σε μια Pagani Huayra BC στην πρώτη στροφή της ιταλικής πίστας. Η ευθύνη για το τρακάρισμα πέφτει στον οδηγό της Porsche, ο οποίος μπήκε στη στροφή με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποφύγει την Pagani που προπορευόταν.






Μετά τη σφοδρή σύγκρουση τα δύο οχήματα κατέληξαν στο γρασίδι. Η πόρτα του συνοδηγού της Pagani άνοιξε από το χτύπημα ενώ ο οδηγός της Porsche φαίνεται να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητό του αμέσως αφού ακινητοποιήθηκε.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν και στα δύο αυτοκίνητα είναι ανυπολόγιστης αξίας - ιδιαίτερα όσον αφορά το ανθρακονημάτινο αμάξωμα του υπεραυτοκινήτου περιορισμένης παραγωγής της Pagani, το οποίο θα πρέπει να σταλεί πίσω στο εργοστάσιο για τις επισκευές. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, όμως είμαστε σίγουροι πως και οι δύο οδηγοί δεν θα ξεχάσουν εύκολα αυτή την άτυχη στιγμή.