Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 70χρονος που έσπρωξε στο κενό τον φίλαθλο του Άρη στην Καλαμαριά...

Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν η κακιά στιγμή, ξέσπασε...


Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν η κακιά στιγμή, ξέσπασε σε κλάματα και φαινόταν συντετριμμένος






Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο 70χρονος φίλαθλος που κατηγορείται ότι έσπρωξε έναν συνομήλικο φίλο του ο οποίος έπεσε στα σκαλιά της κερκίδας και έχασε τη ζωή του.

Οι δύο ηλικιωμένοι παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και του Κισσαμικού Χανίων, στο δημοτικό γήπεδο Καλαμαριάς, την περασμένη Κυριακή.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στην Α΄ ανακρίτρια και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση αποδίδοντας το τραγικό περιστατικό στην κακιά στιγμή. Μεταξύ άλλων, είπε ότι προηγήθηκε μια λεκτική διαμάχη με μια ομάδα φιλάθλων τους οποίους το θύμα προπηλάκιζε και εξύβριζε ενώ στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του και του επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντας ότι συμμετείχε στη διάλυση του Απόλλωνα Καλαμαριάς.