Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Αμερικάνοι στέλνουν επιπλέον 3.000 στρατιώτες στη Σαουδική Αραβία

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ ‘Εσπερ έδωσε την άδεια για την ανάπτυξη στη Σαουδική Αραβία 3.000 πρόσθετων στρατιωτών και οπλικών συστη...


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ ‘Εσπερ έδωσε την άδεια για την ανάπτυξη στη Σαουδική Αραβία 3.000 πρόσθετων στρατιωτών και οπλικών συστημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου.






Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, Τζόναθαν Χόφμαν δήλωσε ότι ο υπουργός Άμυνας επέτρεψε την ανάπτυξη 3 χιλιάδων στρατιωτικών και στρατιωτικού υλικού, όπως δύο συστοιχίες πυραύλων Patriot, δύο μοίρες μαχητικών αεροσκαφών και ένα σύστημα αντιπυραυλικής προστασίας THAAD.

Ο υπουργός ‘Εσπερ ενημέρωσε τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργό Άμυνας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν την Παρασκευή για την απόφαση των ΗΠΑ, που έχει ως στόχο «να διασφαλίσει και ενισχύσει την άμυνα της Σαουδικής Αραβίας».

Τον περασμένο Σεπτέβριο, οι ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει ήδη την αποστολή 200 στρατιωτών στη Σαουδική Αραβία, που ήταν η πρώτη μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων το 2003.