Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρίπολη... Στην εντατική διασωληνωμένη 14χρονη έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” νοσηλεύεται μία 14χρονη, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα, έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερί...


Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” νοσηλεύεται μία 14χρονη, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα, έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου.




Το περιστατικό συνέβη στο χωριό που διαμένει η ανήλικη μαζί με την οικογένειά της, λίγο έξω από την Τρίπολη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, έγινε διαρροή υγραερίου στο πετρογκάζ που χρησιμοποιεί η οικογένεια για μαγείρεμα και στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά. Η διαρροή έγινε, κατά πάσα πιθανότητα, όταν το κορίτσι θέλησε να ζεστάνει το φαγητό του, μόλις γύρισε από το σχολείο.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, οι γονείς έλειπαν στη δουλειά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε επιτήρηση από ενήλικα στο χώρο, γι’ αυτό και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά αμέσως.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε με εκτεταμένα εγκαύματα αρχικά στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της, διακομίστηκε στο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Η ανήλικη φέρει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο 55-60% του κορμιού του. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.