Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ... 12 ΕΥΡΩ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ «ΝΥΧΤΑΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ»!

Με αυτά που ακούμε θα τρελαθούμε εντελώς… Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός που μετά την παραίτησή του από την Χρυσή Αυγή προχώρησε στην δ...



Με αυτά που ακούμε θα τρελαθούμε εντελώς… Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός που μετά την παραίτησή του από την Χρυσή Αυγή προχώρησε στην δημιουργία δικού του σχηματισμού, μας μετέφεραν ότι αποφάσισε να βάλει εισιτήριο 12 ευρώ σε όσους θα θέλουν να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που διοργανώνει στις 9/11/2019 προκειμένου να ψηφιστούν τα όργανα του νέου κόμματος! 





Ούτε σε συναυλία του Ρουβά τέτοιο εισιτήριο για όσους κόπτονται να γίνουν… εθνοπατέρες. Δηλαδή, αν ισχύει, δεν του φτάνει ο μισθός του Ευρωβουλευτή και ζητάει και είσοδο; Ήμαρτον!

Και τα παραπάνω θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν γραφικά, αυτό όμως που δεν μπορεί να περάσει στο “ντούκου” είναι η επιλογή της ημερομηνίας που έχει γίνει εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα... Η 9η Νοεμβρίου είναι η “επέτειος” της “Νύχτας των Κρυστάλλων”, κατά την οποία ξεκίνησε το μαζικό πογκρόμ της Ναζιστικής Γερμανίας κατά των Εβραίων κατοίκων της χώρας. Και όποιος πιστεύει ότι η επιλογή της ημερομηνίας έγινε τυχαία είναι είτε αφελής είτε ασχετός. Ο συμβολισμός είναι ισχυρότατος και στοχεύει στον πραγματικό ιδεοογικό πυρήνα της παλιάς Χ.Α.