Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η στιγμή που το ελληνόκτητο πλοίο Triton έγινε το μεγαλύτερο στον κόσμο που διασχίζει τη Διώρυγα του Παναμά

Το πλοίο Triton της Costamare Inc. της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, είναι το μεγαλύτερο πλοίο που έχει διασχίσει τη Διώρυγα του Παναμά, μ...


Το πλοίο Triton της Costamare Inc. της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, είναι το μεγαλύτερο πλοίο που έχει διασχίσει τη Διώρυγα του Παναμά, μετά την επέκτασή της το 2016.





Πρόκειται για ένα θηριώδες πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, πλάτους 51,2 μέτρων, μήκους 369 μέτρων και χωρητικότητας 14.462 TEU το οποίο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ στις 15 Μαΐου 2019 όταν μεταξύ 02:00 και 18:00 τοπική ώρα, καθ’ οδόν από το Καοσιούνγκ της Ταιβάν προς το Κολόν του Παναμά, διέσχισε τη Διώρυγα.

powered by Rubicon Project
Η διέλευση του TRITON έγινε εφικτή μετά την αύξηση του επιτρεπόμενου πλάτους από τα 49 μέτρα στα 51,25 μέτρα, και την κατ’ εξαίρεση αύξηση του επιτρεπόμενου μήκους των 366 μέτρων στα 369, μετά από σειρά επιτυχών δοκιμών.

Βίντεο: Η στιγμή που το ελληνόκτητο πλοίο Triton της Costamare περνά τη Διώρυγα του Παναμά
Δείτε στο economistas.gr το βίντεο στο οποίο καταγράφεται η διέλευση του Triton της Costamare από τη Διώρυγα του Παναμά και τη στιγμή που γίνεται το μεγαλύτερο πλοίο που την έχει διασχίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

https://www.economistas.gr/epiheiriseis/19545_triton-megalytero-ploio-poy-dieshise-pote-ti-dioryga-toy-panama