Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ... Τουρκία: Σε συζητήσεις με τη Ρωσία για την αγορά μαχητικών Su-35

Η Τουρκία βρίσκεται σε διένεξη με τις ΗΠΑ μετά την απόφαση της να αγοράσει τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400 -...



Η Τουρκία βρίσκεται σε διένεξη με τις ΗΠΑ μετά την απόφαση της να αγοράσει τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400 - Σε αυτό το πλαίσιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εξαιρέσει την Τουρκία από το πρόγραμμα των F-35






Η Ρωσία και η Τουρκία διεξάγουν συνομιλίες για την πιθανή πώληση ρωσικών μαχητικών Su-35 στην Τουρκία, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για συγκεκριμένη συμφωνία, μεταδίδει σήμερα το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti επικαλούμενο υψηλόβαθμο Ρώσο αξιωματούχο.

Η Τουρκία βρίσκεται σε διένεξη με τις ΗΠΑ μετά την απόφαση της να αγοράσει τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400, καθώς η Ουάσιγκτον δηλώνει ότι δεν είναι συμβατά με τα αμυντικά συστήματα του ΝΑΤΟ και απειλεί ότι δεν θα πωλήσει στην Άγκυρα τα αμερικανικά μαχητικά F-35 τύπου ‘stealth’.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης εξαιρέσει την Τουρκία από το πρόγραμμα των F-35 , αλλά η Άγκυρα απορρίπτει μέχρι στιγμής τις προειδοποιήσεις της Ουάσιγκτον.