Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ορκίσθηκαν οι πρωτοετείς Δόκιμοι Υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού

Στο Ναυτικό οχυρό του Σκαραμαγκά πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, η ορκωμοσία των Πρωτοετών Δοκίμων Υπαξιωματικών της ...


Στο Ναυτικό οχυρό του Σκαραμαγκά πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, η ορκωμοσία των Πρωτοετών Δοκίμων Υπαξιωματικών της 40ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας του Πολεμικού Ναυτικού.






Υπό το βλέμμα του Αρχηγού ΓΕΝ, Αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη, έγινε η ορκωμοσία των νέων Υπαξιωματικών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου καθώς και συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, τελέσθηκε η ορκωμοσία των Πρωτοετών Δοκίμων Υπαξιωματικών της 40ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) του Πολεμικού Ναυτικού, στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥΝ, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Δοκίμων Υπαξιωματικών.

Ορκίστηκαν συνολικά εβδομήντα ένας (71) Δόκιμοι Υπαξιωματικοί εκ των οποίων πέντε (5) από την Κύπρο, και δύο (2) από τη Γεωργία.