Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό σχολείο στην Κρήτη - Μπλόκαραν τις κλειδαριές με οδοντογλυφίδες - ΦΩΤΟ

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο, στην Κρήτη, όπου άγνωστοι βανδάλισαν το κτίριο και μπλόκαραν τις κλειδαριές με οδον...


Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο, στην Κρήτη, όπου άγνωστοι βανδάλισαν το κτίριο και μπλόκαραν τις κλειδαριές με οδοντογλυφίδες, με αποτέλεσμα οι μαθητές να μην μπορούν να μπουν στις αίθουσες για να κάνουν μάθημα.




Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου. Όπως έχει προκύψει με τα έως τώρα στοιχεία, μέσα στο Σαββατοκύριακο άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο, τοποθέτησαν οδοντογλυφίδες στις κλειδαριές και προξένησαν ζημιές. Σήμερα το πρωί, η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αναγκάστηκαν να καλέσουν κλειδαρά, προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες και τα παιδιά να μπουν στις αίθουσες.

Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την αστυνομία που έσπευσε στον χώρο για να κάνει τη σχετική έρευνα και να πάρει αποτυπώματα.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Κώστας Θεοφάνους: «Σίγουρα πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό που ευτυχώς χαρακτηρίζεται μεμονωμένο. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι τα σχολεία δεν είναι χώροι για τέτοιες επιθέσεις, θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο. Ίσως με τη συμβολή του Δήμου και τη συνδρομή της Αστυνομίας να μπορούσαν εκ περιτροπής να γίνονται κάποιοι έλεγχοι σε σχολεία, ωστόσο το σημαντικότερο είναι να καταλάβουν όλοι ότι στα σχολεία δεν θα έπρεπε σε καμία των περιπτώσεων να καταγράφονται βανδαλισμοί και να υπάρχει τέτοια αναστάτωση. Λυπάμαι πολύ και εύχομαι να μην υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό».

Πηγή ΦΩΤΟ: cretalive.gr