Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανικός εμφύλιος στην Καλαμάτα... Τους έλουσε με βενζίνη και λίγο έλειψε για να τους κάψει ζωντανούς

Παρατρίχα και ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες Αλβανών που βρίσκονται σε διένεξη, θα έπαιρνε άσχημη τροπή καθώς το μέλος της μίας...


Παρατρίχα και ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες Αλβανών που βρίσκονται σε διένεξη, θα έπαιρνε άσχημη τροπή καθώς το μέλος της μίας αποπειράθηκε να κάψει ζωντανά τα δύο μέλη της άλλης. Το συμβάν σημειώθηκε στην κοινότητα Σπερχόγεια του Δήμου Καλαμάτας.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι δυο πλευρές άρχισαν να λογομαχούν και ένας 39χρονος εισέβαλε στο σπίτι όπου κατοικούν ένας ομοεθνής του και η κόρη του, τους περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τους βάλει φωτιά. Για καλή τύχη πατέρα και κόρης, ο δράστης δεν τα κατάφερε επειδή του ξέφυγαν καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια.

Οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφθασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 39χρονο δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Ο Αλβανός προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.