Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλκοολόμετρο τελευταίας τεχνολογίας δωρεά στο Τμήμα Τροχαίας Αερολιμένα Αθηνών

Σήμερα 26-09-2019 πραγματοποιήθηκε παράδοση-δωρεά στο Τμήμα Τροχαίας του Διεθνή Αερολιμένα ΑΘηνών απο τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Fame E...


Σήμερα 26-09-2019 πραγματοποιήθηκε παράδοση-δωρεά στο Τμήμα Τροχαίας του Διεθνή Αερολιμένα ΑΘηνών απο τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Fame Exclusive Transfers κ.ΦΑΜΕΛΟ Νικόλαο ενός αλκοολόμετρου.




Συγκεκριμένα παραδόθηκε στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ταξίαρχο κ.ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη και τον τμηματάρχη του Τμήματος Τροχαίας Α/Β ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο, παρουσία και του Α/Δ ΜΑΝΩΛΗ Νικόλαου και Α/Υ ΜΠΑΚΑΛΩΝΗ Ανάργυρου, ένα αλκοολόμετρο τελευταίας τεχνολογίας μάρκας Lion Alcoolmeter 600 αξίας (1600) €.

Η παραπάνω ευγενική χορηγία είναι αποτέλεσμα της άμεσης ανταπόκρισης σε σχετικό αίτημα μας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας μας.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον κ ΦΑΜΕΛΟ Νικόλαο για την συγκεκριμένη δωρεά του σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές.

Οι συνάδελφοι πλέον του Τμηματος Τροχαίας Αερολιμένα Αθηνών θα διαθέτουν ένα σύχρονο και αξιόπιστο εργαλείο, στα έμπειρα χερια τους προκειμένου να εκτελούν καλύτερα τα καθήκοντα τους.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ