Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άνοιξε η διαθήκη του Μάικ Θαλασσίτη – Μυστήριο με το ποσό που άφησε στον πατέρα του

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης ριάλιτι βρέθηκε απαγχονισμένος σε δάσος στο Λονδίνο. Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Κύπριου, Μάικ Θαλασ...


Ο πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης ριάλιτι βρέθηκε απαγχονισμένος σε δάσος στο Λονδίνο.

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Κύπριου, Μάικ Θαλασσίτη, άνοιξε η διαθήκη του.


Σύμφωνα με όσα μεταδίσει η βρετανική Sun, στη διαθήκη του ο γνωστός από το ριάλιτι Love Island Μάικ παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει το 2017 άνω από 1 εκατομμύριο λίρες αφήσει το ποσό των... 9.000 λιρών. Σύμφωνα με την Sun τα χρήματα αυτά θα πάρει ο πατέρας του Ανδρέας 62 ετών.





Αυτοκτονία
Ο Μάικ Θαλασσίτης, που είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο reality Love Island, αυτοκτόνησε (στις 15/3/2019) στο αγαπημένο του πάρκο, κοντά στο σπίτι που μεγάλωσε, έχοντας καταναλώσει ένα θανατηφόρο «κοκτέιλ» με κοκαϊνη και αλκοόλ.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως είχε πάρει επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης.

Ο Μάικ Θαλασσίτης βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (15/03).

Κοντά του, είχε βρεθεί κι ένα σημειωματάριο, στο οποίο είχε γράψει επιστολές προς την οικογένειά του, στις οποίες εξηγούσε γιατί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

O Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στη League One του αγγλικού πρωταθλήματος. Όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα γνώρισε τηλεοπτική επιτυχία με τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του reality Love Island το καλοκαίρι του 2017.

Η συμπεριφορά του μέσα στο Love Island του είχε χαρίσει το προσωνύμιο «Muggy Mike» και τη φήμη του «κακού» των ριάλιτι. Ο θάνατός του ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά από εκείνον του καλύτερού του φίλου, Ντάνι Κατς.

Όπως λέγεται, ο Μάικ Θαλασσίτης περνούσε δύσκολες στιγμές μετά τον επεισοδιακό, χωρισμό του από την Μέγκαν ΜακΚένα και το θάνατο της γιαγιάς του λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.