Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... Αβραμόπουλος φουριόζος: Επιστρέφω «στην Ελλάδα και στην ελληνική πολιτική, όπου, και βέβαια, ανήκω»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είχε ο Επίτροπος Αρμόδιος για Θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων κ...


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είχε ο Επίτροπος Αρμόδιος για Θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος.




Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον ΠτΔ για τη συνάντηση και παρατήρησε ότι αποτελεί την απαρχή ενός κύκλου συναντήσεων «αποχαιρετισμού των όπλων», καθώς σε έναν μήνα από σήμερα ολοκληρώνεται η θητεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και επιστρέφει, όπως είπε, «στην Ελλάδα και στην ελληνική πολιτική, όπου, και βέβαια, ανήκω».

Υπογράμμισε, ακόμη, ότι αυτό που του επιφύλαξε η μοίρα ήταν κάτι απρόσμενο, γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι μέσα σε πέντε μήνες το χαρτοφυλάκιο αυτό που εμπιστεύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα θα ήταν το σημαντικότερο.

«Γιατί έχει να κάνει και υπαρξιακά με το μέλλον της Ευρώπης, δεδομένου ότι, όπως πολύ σωστά είπατε, εκεί κρίνεται η αρχή της αλληλεγγύης πάνω στην οποία στηρίζεται το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

»Έχοντας την ευθύνη, λοιπόν, των θεμάτων μετανάστευσης, ασφάλειας, πολέμου κατά της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος, της διαφθοράς και των ναρκωτικών αντιλαμβάνεσθε ότι επωμίσθηκα, εξ ονόματος της Ευρώπης, μία πολύ μεγάλη ευθύνη», πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος.