Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ... Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί που έκλεβαν κινητά από ανυποψίαστους πολίτες

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 28 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα δύο ατόμων, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήμ...



Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 28 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα δύο ατόμων, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε ένα εκ των παραπάνω αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων, καθώς...
και ένα ακόμη, το οποίο είχε αφαιρεθεί δύο ημέρες πριν από την περιοχή του κέντρου.


Επίσης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.




Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών σχηματίσθηκαν δικογραφίες:

– Σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους στην περιοχή της Ανάληψης, έσπασε τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικό ποσό και μία τσάντα.

– Σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο του 2019 στο Εύοσμο, αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακόμη, συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες της χθεσινής ημέρας στην περιοχή της Καλαμαριάς, 61χρονος ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση (863) πακέτα τσιγάρα και (63) πακέτα καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, κατασχέθηκε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη πώληση καπνικών προϊόντων.