Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΚΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ... Διαγωνισμό Ψησίματος Μπριζόλας διοργάνωσαν πρώτη φορά ομογενείς στο Χιούστον!

ekirikasΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Για πρώτη φορά στην κοινότητα του Αγίου Βασιλείου του Χιούστον Τέξας o κύριος Μέννη με την σύζυγό του Τζόντι Πόλλο...


ekirikasΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Για πρώτη φορά στην κοινότητα του Αγίου Βασιλείου του Χιούστον Τέξας o κύριος Μέννη με την σύζυγό του Τζόντι Πόλλος οργάνωσαν Διαγωνισμό Ψησίματος Μπριζόλας, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Οργανισμού Steak Cookoff Association – Building the sport of steak cookoffs.




Στο Διαγωνισμό, που έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν 26 ομάδες από Τέξας, Νέα Ορλεάνη, Κάνσας, Φλόριδα, Ευρώπη. Παράλληλα έγινε και Διαγωνισμός για Σουβλάκι.

Στις 10 π.μ. έγινε η ενημέρωση κατά την οποία οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν τους κανονισμούς και τις μπριζόλες, τις οποίες προμήθευσε ο Οργανισμός ώστε να έχουν την ίδια ποιότητα.

Οι ομάδες επέστρεψαν στο πόστο τους να προετοιμάσουν και ψήσουν τις μπριζόλες τους προσπαθώντας να κερδίσουν την Ζώνη του Πρωταθλητή και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 δολαρίων

Ενδεικτικά, ο π. Λουκάς Παλουμπής, πρεσβύτερος της κοινότητας έδωσε στον εγγονό του, Χρήστο Παπαδόπουλο την ευθύνη να μαγειρέψει το φαγητό της ημέρας. Ο Χρήστος με την αδελφή του Βασιλεία και τους φίλους του, Κώστα και Γεώργιο Πόλλο, ετοιμάσανε πάνω από 200 μερίδες κοτόπουλό φιλέ με πατάτες του φούρνου, ελληνική σαλάτα και τζατζίκι, που έλιωναν στο στόμα και είχαν απίθανη γεύση.


Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και στις 4:30 το απόγευμα ανακοινώθηκαν οι νικητές.

Το πρώτο βραβείο, τη Ζώνη του Πρωταθλητή, τα 1.000 δολάρια και το χρυσό εισιτήριο να συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό κέρδισε ο Ελληνοαμερικανός Νίκος Στελλάκης.

Αναλυτικά οι νικητές του Διαγωνισμού Ψησίματος Μπριζόλας

1η θέση Nick Stellakis $1000

2η Randel Johnson $500

3η Kyle Blanchard $400

4η Jody Pohl $300

5η John Butter $200


Ζέιν Στελλάκης, Ζέιν Χασούρας, Νίκος Στελλάκης, Μαρία Στελλάκη, Τζόντι Πόλλος, Μέγγεν Στελλάκη, Νάντια και Κώστας Χασούρα, Ελις και Θείο Στελλάκη. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ηλία Νεοφυτίδη.
Νικητές του Διαγωνισμού στο Σουβλάκι

1η θέση Michele Woodring $200

2η Casey Streelman $100

3η Patrick McLaughlin $50

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή δεν γνώριζε ποιανού είναι το ψημένο κρέας όταν έφτανε σε αυτούς για δοκιμή, αλλά είχαν εμπρός τους ένα νούμερο μόνο, που αντιστοιχούσε στον κάθε διαγωνιζόμενο.

Επί της ουσίας, όλοι είχαν μία ευχάριστη ημέρα και εν τέλει με την πρωτοβουλία του Μέννη και της Τζόντι Πόλλος ξεκίνησε άλλη μια νέα ετήσια εκδήλωση που έφερε και θα συνεχίσει να φέρνει κόσμο στην κοινότητά μας, να γνωρίσει τους Ελληνες, την θρησκεία μας και ταυτόχρονα, κοινοτικό όφελος από τα έσοδα.