Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Ανήλικοι λαθρομετενάστες στην Μόρια λήστεψαν άλλον λαθρομετενάστη

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 17, 16 και 15 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης ...


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 17, 16 και 15 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης






Τελειωμό δεν έχουν τα βίαια περιστατικά στη Μόρια της Λέσβου, μεταξύ των μεταναστών που φιλοξενούνται στο πολύπαθο hot spot. Τελευταία καταγράφηκε μια ληστεία στην οποία πρωταγωνίστησαν τρία ανήλικα παιδιά, μαζί με άλλους άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους.

Θύμα της ληστείας ήταν ένας 19χρονος αλλοδαπός, στον οποίο οι δράστες επιτέθηκαν την Πέμπτη και τον χτύπησαν με γροθιές, για να αρπάξουν το αξίας 270 ευρώ κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ ο νεαρός μετανάστης κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε σε αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης που ξεκίνησαν έρευνες.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 17, 16 και 15 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για ληστεία. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν πόσοι και ποιοι ήταν οι συνεργοί τους.