Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΣ: Ο στρατός καλεί σε κατάταξη τους νέους Ευέλπιδες της ΣΣΕ

Το ΓΕΣ καλεί όσους κατάφεραν να μπουν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σε κατάταξη στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπί...


Το ΓΕΣ καλεί όσους κατάφεραν να μπουν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σε κατάταξη στις 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) είναι Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΣΕΙ), ισότιμο με τα ιδρύματα του Πανεπιστημιακού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης όπως αυτή ορίζεται κάθε φορά με την κείμενη νομοθεσία, παρέχοντας ισότιμη εκπαίδευση και χορηγώντας ισότιμα πτυχία με αυτά.




Στη ΣΣΕ λειτουργεί Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών, με κατευθύνσεις Όπλων και Σωμάτων και παρέχεται Στρατιωτική (θεωρητική και πρακτική) και Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ΓΕΣ.
Η εκπαίδευση είναι τετραετής, κατανέμεται σε οχτώ (8) εξάμηνα, που αρχίζει το μήνα Σεπτέμβριο και τελειώνει το μήνα Αύγουστο και αποσκοπεί στην απόκτηση πτυχίου στη Στρατιωτική Επιστήμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ:
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες στη ΣΣΕ κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλούνται να καταταγούν την 10 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη Αττικής), με τα αναγραφόμενα δικαιολογητικά στην αντίστοιχη εγκύκλιο προκήρυξης του διαγωνισμού επιλογής (ΕΔΥΕΘΑ 18/2019).

Πληροφορίες για τους νέους Ευέλπιδες βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής.