Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ανάσκελα η τουρκία ΟΛΗ...!!! Οι Αμερικάνοι αναλαμβάνουν την εκπαιδευση ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 60.000 Κούρδων...!!! Δηλώσεις Αμερικάνου Στρατηγού...

Μπορεί ο Τραμπ να δειλιάζει να εφαρμόσει του Νόμους που επιβάλει το Κογκρέσο -και θα το κάνει αργά ή γρήγορα γιατί είναι υποχρεωμένος- ό...


Μπορεί ο Τραμπ να δειλιάζει να εφαρμόσει του Νόμους που επιβάλει το Κογκρέσο -και θα το κάνει αργά ή γρήγορα γιατί είναι υποχρεωμένος- όμως το Βαθύ Αμερικανικό Κράτος δεν έχει σκοπό να συγχωρέσει την τουρκία... Και η τουρκία θα πληρώσει για την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ της από την Δύση και προς το Ισλαμ και προς την Ρωσία.




Οι κυρώσεις έρχονται λοιπόν με αποφάσεις του Αμερικανικού Πενταγώνου που εφαρμόζουν ήδη την αρχική φάση του σχεδίου «ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

Σήμερα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Στρατηγός Ντάνφορντ, προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Ρ. Τ. Ερντογάν.

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντάνφορντ ,δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να εκπαιδεύσουν 50.000 έως 60.000 Κούρδους μαχητές στη Β. Συρία, για να μην πέσει η περιοχή στα χέρια των τζιχαντιστών στο μέλλον.

Η δήλωση του Στρατηγού έλαβε χώρα κατά την διάρκεια μιας συζήτησης στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Ο ίδιος είπε ότι η παρουσία των τζιχαντιστών στην περιοχή είναι έντονη στη περιοχή και ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα άμεσα.

Βέβαια οι ΗΠΑ θέλουν ισχυρούς Κούρδους όχι λόγω τζιχαντιστών, αλλά λόγω Τούρκων κυρίως, καθώς είναι γνωστή η επιθυμία της Ουάσινγκτον και του Τελ Αβίβ για έναν ισχυρό Κουρδικό παράγοντα στη περιοχή στο άμεσο μέλλον.

Πάντως το καλό ο Αμερικάνος Στρατηγός, το κράτησε για το τέλος, καθώς εμμέσως προειδοποίησε την Τουρκία «να μην προχωρήσει σε κινήσεις στη Β. Συρία», στέλνοντας τελεσίγραφο στον Ρ. Τ. Ερντογάν.